Следвайте Гласове в Ръководителят на Офиса за координиране на санкциите в

...
Следвайте Гласове в Ръководителят на Офиса за координиране на санкциите в
Коментари Харесай

Румен Радев разговаря с координатора на санкциите на САЩ

Следвайте " Гласове " в 
Ръководителят на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати Джим О`Браян е дошъл в София и се срещна с президента Румен Радев на " Дондуков 2 ". В диалога, който продължи повече от 90 минути, участваха и вицепрезидентът Илияна Йотова, както и посланиците на Съединени американски щати и Англия Херо Мустафа и Роб Диксън, оповестиха от прессекретариата на президента.

Бяха разисквани наложените наказания на български жители, като част от дейностите на Съединени американски щати и Англия за отбрана на техните финансови системи.
Държавният глава Румен Радев изрази признателността си за интернационалната поддръжка, която страната ни получава в битката с корупцията. Президентът акцентира също по този начин, че обществото ни чака идващото Народно заседание да трансформира в собствен приоритет приемането на антикорупционно законодателство, както и интензивно партньорство и продан на информация сред правоохранителните институции на България и нейните съдружници в битката с корупцията.
Модернизацията на България изисква бистрота на законодателния развой и ефикасната работа на правораздавателната система, съобщи Радев.

В петък, откакто Вашингтон разгласи новите глобени по закона " Магнитски " от България, Джим О`Браян съобщи:
" Санкционирането на петимата български жители води към едно нещо - корупцията. Откраднати са милиони евро от българския народ и това визира интегритета на българската правораздавателна система. С днешното деяние ние подкрепяме промяната на правораздавателната система ".

Източник: dnes.dir.bg
 
 
14 Фев 202328113 Фев 202373012 Фев 2023167810 Фев 2023700810 Фев 2023499008 Фев 20234664КоментариMM9313 Фев 2023 19:31ч.
Жалки плазмодии...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak13 Фев 2023 19:34ч.
Терористите отпадъци, споделиха ли за какво не глобяват бандитите които поддържат от 30 години?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отвратен13 Фев 2023 19:34ч.
Откога сме щат на Съединени американски щати? 16-ТА РЕПУБЛИКА на Съюз на съветските социалистически републики не станахме, само че Съединени американски щати сега вършат с България каквото си желаят в техен интерес, а президентът им благодари!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ники14 Фев 2023 6:47ч.
И на тоя нашия преднамерено му викат съветски сътрудник и има идиоти които им имат вяра.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak13 Фев 2023 19:35ч.
Терористите от ФАЩ, споделиха ли за какво в описите на са подкрепяните от тях бандити?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Kiro Kanadeca13 Фев 2023 19:40ч.
Ех, че не съм президент за една - две седмици! Да му набия на този чемберите, да му удрям един шут на куфарчето надолу по стълбите и да си еб..ва дрипите! Ама то зората е да не купуваме съветското нуклеарно гориво в този момент, нали? Аз пък щях напук да закупувам единствено съветско, а и АЕЦ Белене щях да дам на китайците да строят! И да забележим! Какво, импийчмънт ли ще ми създадат? Ами да вършат! Баси американците нагли!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минаващ13 Фев 2023 19:58ч.
Президента си унищожава престижа пред естествените българи! За какво да върви да се среща с някой трети служител от четвърта държавна администрация пък била тя и Американска? Това е работа за извънщатните съветници на формалните съветници в неговата администрация!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Филипов13 Фев 2023 20:22ч.
Съгласен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мдам13 Фев 2023 21:19ч.
Това е ранга, който янките дават и на България - последна дупка на кавала. За заплашване могат да пратят и портиера на някаква си там администрация. Важно е да подложим бананова кора на РОСАТОМ, а че ние ще би трябвало да останем без енергетика, е просто бонус в разрушаването на Европа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати паф13 Фев 2023 20:01ч.
като сте доста загрижени върнете в българия цветанов и божков!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Президент се среща с началник на офис13 Фев 2023 20:19ч.
Обратна подчиненост, по-висшите се подчиняват на по-нисшите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Моите имена13 Фев 2023 20:54ч.
Щях да напиша, че всевъзможни граници към този момент са преминати, само че си дадох сметка, че границите в действителност са били преминати още когато са открити дипломатически връзки с тези..... нямам думи за тях.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жалка картинка13 Фев 2023 20:58ч.
Народе, народе???? В последна сметка ти ще ядеш хурката! Така е и редно: мълчиш, гласуваш за статуквото.. мислиш, че ще те подмине, скатан зад дувара. Nicht!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Янус13 Фев 2023 21:05ч.
ПОЗОР!!!!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Santana13 Фев 2023 21:14ч.
" Животът е битка, с цел да останеш човек - с достолепие, чест, горделивост " - Че Гевара. Дали има нещо такова при Радев?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri13 Фев 2023 21:21ч.
Самоуважението не е достижимо за Двуликия Янус, а и освен за него. Явно не схващат, че унижават освен себе си, само че и страната ни. Преклонената глава сабята не я сече. Сервилни, жалки човечета.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Унижение без действителен резултат13 Фев 2023 21:25ч.
инак си е чесане на политлибидото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Извиха му обществено ръцете...13 Фев 2023 21:26ч.
...Жалка колония.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Фев 2023 22:15ч.
Не той си ги изви самичък... един път като си дадеш задникът под-наем, всеки който свари те оножда.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar13 Фев 2023 21:43ч.
Global Research: „ Америка след края на Втората международна война е умъртвила над 20 милиона души в 37 страни. И броят на жертвите на незаконната политика на Съединени американски щати през днешния ден е съпоставим с жертвите на режима на Хитлер... ”
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Фев 2023 22:18ч.
Ей по тази причина БОКО беше съсловия над зеления чорап, омагьосваше всички и след това правеше каквото би трябвало, а зеления чорап извършва всичко, което му наредят... кръгла нула!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кхеро подвигна урутката: ние идваме! Отсреща гласът: йес сър!13 Фев 2023 22:33ч.
Жалка картинка, срамна и за двете страни. Ние в България сме първите и единствени европейци, против които Съединени американски щати си разрешават да постановат наказания по " щастливият " им закон Магнитски! Срам и срам, че се позволява сходна кавга с България!............ Джим О`Браян съобщи: " Санкционирането на петимата български жители води към едно нещо - корупцията. Откраднати са милиони евро от българския народ и това визира интегритета на българската правораздавателна система. С днешното деяние ние подкрепяме промяната на правораздавателната система "................. 1. Какво му пука на мистър ОБраян за интегритета на БГ правораздавателна система? 2. Какво му пука какви милиони са откраднати от българския народ? Този български народ е на страната България, а не е на страната Съединени американски щати! 3. И да са откраднати милиони, това са наши български милиони, не са откраднати от Съединени американски щати. 4. Петимата български жители са си наши български жители, популярност Богу не са жители на Съединени американски щати, с цел да си разрешава мистър ОБраян да желае каквито и да било ограничения против тях! Откъде-накъде бе? 5. Българските жители в листата Магнитски НЕ СА НАНЕСЛИ никакви вреди на Съединени американски щати, нито на Англия! Тогава за какво си разрешават да се разпореждат какво да вършим в личната си страна?! Откъде-накъде?............. Как не стопираха да желаят, да желаят, да желаят от нас най-бързо изчезващата нация в света (ООН данни). Жалка картина на унизително тракане с крайник, от съдружници ли?! Ай сиктир бе!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калоян пирува13 Фев 2023 22:55ч.
Балдуин: Срам, срам за теб царице млада, позор, срам, за целия народ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати еврокоопдинатор и евромеханизатор13 Фев 2023 23:04ч.
Абе къв координатор ние да не сме остров тамбукту,та да ни координира,контролира и глоби. Все едно да ми млезе м къщата и земята и да ме координира с дамата и балдъзата и родата. Егати робската душeвност, преди руските съветници в този момент американските координатори. А преди 100 години турските координатори и уредници на всички наши победи и триумфи. Е това народ ли е или мърша? А? А през днешния ден пък и от горната страна и еврокоординаторите и те ни провеждат и координират. А е най добре всичките да идат на майната си и на баща си! Иначе сме плебеи,стадо което някой го провежда, координира, управлява,селекционира и глоби.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По делата им ще ги познаете...13 Фев 2023 23:26ч.
Радев очевидно не осъзнава заемания от него пост - президент на страна с хилядолетна история и голямо цивилизационно значение. Явно той се изживява като " натовски военачалник ", само че в реалност по този начин държанието му е като на елементарен ефрейтор - слуша и извършва.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати РАДЕЕЕФ! ЩО ЗА ПОЗОР И СЛУГИНАЖ???13 Фев 2023 23:53ч.
Орбан би го изгонил тоя. Най-позорно! Освееен, в случай че не си по-подмолен и от хамриканците? Тогава - почит, но... внимавай кви ги вършиш, щото втори простокиро няма да ти извиним!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вече ни ръководят със списъци14 Фев 2023 0:17ч.
Пълна отпадналост и изтощение! Като не могат да ни пречупят другояче, давай в този момент със описи. В каквито и описи да ни сложат, до момента в който сме живи ще сме със Русия. От там нататък ни е все тая.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Що за идиотска страна е Съединени американски щати?14 Фев 2023 0:20ч.
Като не става тяхната, вършат едни описи и натискатдокато стане. Като свършат парите, пускат печатницата и готово. Абсолютни отпадъци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Омуртаг14 Фев 2023 1:19ч.
О браян декларира.Човека може да си декларира каквото си желае.Нас ни интересуват доказателствата.Това за субординацията и равнищата дори няма смисъл да се разяснява.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала14 Фев 2023 1:58ч.
Както сподели господин Вацев, намирисва, доста намирисва, на среща на помощник-шерифите с вожда на индианците. Честито на индианците!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Признателност изразил14 Фев 2023 3:54ч.
Тия на коя страна си п/Резидент, бе Стефчо Кириак-off трагичен?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Босилсковски14 Фев 2023 4:39ч.
Позор! Позор! Позор! Президент и вицепрезидент на сякаш суверенна страна, слушат указания, по какъв начин да ползват закон, който не е годен в нашата страна. Това е противоконституционно!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мимето14 Фев 2023 6:06ч.
Този координатор за какво не отиде на среща с Путин в Москва, с цел да си постанова глобите? Тези са битер Съветския съюз. С тази разлика, че Съветския съюз ни качи в Космоса, а тези ни сринаха до неразвитите страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023112107 Фев 2023102210 Фев 2023331107 Фев 2023868
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР